Rezultate căutării
Ești mironosiță sau … fată rea?

Ești mironosiță sau … fată rea?

E un lucru ciudat: dacă îți place sexul și ai tendința să vorbești foarte mult despre asta, ți se atribuie cu ușurință termenul de "fată rea" . Pe de altă parte, dacă ești un pic rezervată, poate chiar timidă (sau pur și simplu simți că viața ta intimă nu e treaba nimănui) ai putea fi etichetată drept mironosiță. Ambele etichete sunt incredibil de periculoase pentru că sunt pe cale de a stabili limite sexualității feminine, în contextul regimului de patriarhat egocentrist.


Firește, putem înțelege de ce. Timp de secole, femeia a fost considerată o proprietate, existând numai ca o extensie a tatălui sau a soțului ei, și îndeplinindu-și cel mai bine menirea dacă dădea naștere mai multor moștenitori de sex masculin în timp ce "își accepta soarta în tăcere".

Nou și important pentru igiena intimă: Folosește Beliema Effect timp de zece zile și vei scăpa de infecția vaginală.

Sexualitatea feminină, în acest context, este extrem de periculoasă: o femeie care practic se bucură de sex ar putea dori să aibă mai mult de un partener de-a lungul vieții ei. Mai mult decât atât, ea chiar ar putea avea așteptări atunci când vine vorba de viața de căsătorie, și - oh, oroare ! – ar putea avea pretenția ca bărbatul ei să-i satisfacă nevoile fizice. Aceste probleme pot fi ușor evitate dacă ea nu are nici o idee despre propriul corp, și nu vorbește niciodată despre dorințele ei din moment ce nu este nici măcar conștientă de ele.

Se pare ca urmăm încă acest model, chiar dacă nimeni nu este considerat a fi proprietatea altcuiva, din fericire - cel puțin în țările dezvoltate. Cu toate acestea, există un straniu dublu standard în secolul 21, cu niște contradicții ciudate: se presupune că trebuie să fim irezistibil de seducătoare și dornice de sex, că ar fi bine să fim familiarizate cu cele "douăzeci de sfaturi „cool” despre cum să-i răsfeți organele genitale", și, în același timp ar trebui să mai și naștem copii și "să ne acceptăm soarta în tăcere".

Am putea da un milion de exemple în acest sens, dar toată lumea știe regula de aur a întâlnirilor amoroase: fără sex înainte de a treia întâlnire. Asta spun revistele pentru femei, și asta le spun de obicei surorile mai mari fraților lor mai mici. Dacă îți desfaci picioarele mai devreme, ești etichetată ca un puicuță ieftină, ușor accesibilă, bună pentru o doar o aventură de o noapte așa cum spun băieții de la mine de la muncă. Cu toate acestea, dacă aștepți prea mult, riști să primești eticheta de mironosiță, și să pierzi interesul partenerului tău cu totul.

Nu am nici un motiv să neg faptul că am văzut ambele fațete ale poveștii. S-a întâmplat să mă întâlnesc cu un tip de câteva ori, iar apoi să petrecem luni doar vorbind, încercând să ne cunoaștem unul pe celălalt. Dar știu și cum e să te unești cu cineva înainte de a ști cu adevărat cum e (s-a întâmplat numai o dată, dar de ce ar trebui să-mi explic deciziile?).

Desigur acum vă întrebați: care conexiune a fost mai intensă, și care s-a transformat intr-o relație pe termen lung? Asta nu are nimic de a face cu regula de aur a dating-ului, regula celei de-a treia întâlniri. Ceea ce contează este un set de valori și obiective comune pentru a merge mai departe.

Care sunt experiențele voastre în acest domeniu?

Una dintre prietenele mele bune din copilărie, Eva, a fost de multe ori etichetată drept mironosiță. Eva provine dintr-o familie super-religioasă, deși la vârsta de doisprezece ani ea a fost cea care a hotărât să aștepte până la căsătorie ca să facă sex. Când aveam cincisprezece – optsprezece ani și toată lumea își făcea de cap cu băieți arătoși pe la petreceri, Eva probabil mergea la plimbare cu un băiat decent, și mai ales profund religios, și apoi își luau la revedere politicos în fața casei ei. Ea le spunea clar de la început că dorește să aștepte, și băieții îi respectau hotărârea pentru că ei înșiși credeau în "puritate".

Eva a fost norocoasă pentru că și-a cunoscut viitorul soț in primul an de facultate, și s-au căsătorit la sfârșitul anului trei.

"M-am gândit că e de ajuns să împărtășești aceleași valori și să-ți păstrezi inocența până în noaptea nunții, ca să ai garanția unei vieți intime împlinite. Cel puțin, asta e ceea ce ni s-a spus la biserică. Dar apoi ... lucrurile au luat o întorsătură foarte diferită ... "- mi-a spus prietena mea la reuniunea noastră de clasă. Pe scurt, e destul să spunem că Eva era încă practic virgină în al doilea an de căsătorie. Soțul ei lupta cu fimoza și cu ejacularea precoce, iar ea pur și simplu "nu putea să se relaxeze" în pat. Au trebuit să treacă doi ani până când și-au făcut curaj să ceară ajutor profesional, pentru că amândoi se simțeau stânjeniți de situație. De parcă ar fi fost o rușine, sau chiar mai rău: de parcă ar fi fost bolnavi, diferiți de toate "cuplurile normale".

În al treilea an, au făcut în cele din urmă sex, dar relația lor era deja foarte afectată: soțul ei era atât de frustrat încât începuse să bea, și avea accese de furie atât de severe, încât a și lovit-o pe Eva de câteva ori.

Te confrunți des cu infecții vaginale? Află mai mult despre cum să le previ de la specialiștii noștri.

Când a avut prima cădere nervoasă gravă, Eva a decis să pună punct. Din fericire, avea o familie care a susținut-o după divorț, dar a trebuit să treacă ani până să reușească să închidă problema și să înceapă o nouă relație. "Am învățat foarte mult în prima mea căsătorie. Aveam douăzeci și unu de ani, nu știam nimic despre propriul meu corp, și același lucru era adevărat și pentru soțul meu. Chiar mai rău, habar n-am avut ce-mi doresc într-o relație, și am crezut că trebuie doar să urmez regulile și așteptările altora pentru a fi fericită ", a concluzionat ea.

"Vorbim foarte mult despre sex în noua mea relație. Discutăm ce ne place amândurora, iar oamenii care spuneau că sunt mironosiță când aveam douăzeci de ani, azi nu și-ar crede urechilor. Dar știi ce e amuzant? De multe ori sunt fluierată pe stradă dacă port o fustă scurtă, iar deunăzi, un tip oarecare mi-a spus că nu ar trebui să port haine atât de sexi, pentru că arăt ca o curvă ieftină. A trebuit să râd, a fost atât de absurd", a adăugat ea cu un zâmbet șters.
Ei bine, nu e ușor să trăiești după standarde duble, clar. Te-a făcut cineva vreodată mironosiță ... sau poate chiar … curvă?

Din istorie am învățat că a fost nevoie de trei lucruri pentru a elibera femeile: Sigmund Freud, rolul jucat de femei în timpul celor două războaie mondiale și mișcarea feministă din anii '60 și '70. Află cum a fost eliberat vaginul.

Știai și că și o toaletă publică prost îngrijită, o seară la sala de fitness sau o baie plăcută departe de casă pot cauza infecții vaginale? Un gel special Beliema Expert te ajută însă să previi atât infecțiile bacteriene vaginale, cât și pe cele cauzate de ciuperci. Dezvoltat în colaborare cu medicii ginecologi, distruge bacteriile și reface pH-ul natural al vaginului. Utilizarea constantă reduce iritația și redă imediat o senzație de prospețime. Profită și de acest avantaj: gelul poate fi comandat online și este livrat gratuit, fără taxe poștale, în două zile lucrătoare. Folosește Beliema Expert gel intim zilnic pentru o protecție eficientă împotriva infecțiilor vaginale.


în sus