Rezultate căutării
Nu păstra tăcerea!

Nu păstra tăcerea!

Vocabularul nostru este definit de relația noastră cu vaginul. De ce nu avem un cuvânt acceptabil pentru vagin? Expertul nostru crede că vocabularul nostru este definit de relația pe care o avem cu organele noastre genitale.


Care este motivul pentru toate astea? E complicat, dar hai să aflăm pas cu pas!

Copiii, în special băieții mici, își descoperă organele genitale destul de devreme în viață, in jurul vârstei de 2 - 3 ani. Le place să se joace cu penisul și de multe ori pun mâinile în pantaloni lor atunci când nu mai au nevoie de scutec. Ei consideră că penisul e o parte firească a corpului lor ca degetele de la mâini sau de la picioare, ceea ce nu este de mirare, pentru că tot ce trebuie să facă este să privească în jos ca să-l vadă. Atingerea penisului declanșează imediat o senzație plăcută pe care nu prea au cum s-o uite. Mai mult, chiar mediul îi încurajează să facă acest lucru.

Vaginul fetei, pe de altă parte, este ascuns. Indiferent cât de mult s-ar uita, ele nu văd, doar îl simt. Ele trebuie să-și atingă trupul ca să obțină informații despre ceea ce este acolo jos. Dar își duc mâinile între picioare, anturajul lor reacționează complet diferit decât o face cu băieții.

"Ugh. Nu face asta! Ia-ți mâinile de acolo!"

În cazul în care nu a fost suficient acest „Ugh”, părinții le dau adesea peste mâna fetelor lor când văd ce fac. Practic, tot ceea ce se întâmplă acolo - pipi, defecație, ajungând mai târziu chiar și la menstruație - devine "Ugh", interzis și rușinos.

Este aproape firesc că adolescenții încep să masturbeze singuri. Întregul proces începe în grădiniță atunci când este deja asociat cu plăcerea, numai că fără ejaculare.

După atingerea maturității biologice și sosirea primului vis umed, situația se îmbunătățește. Odată cu ejacularea vine plăcerea și apoi, 90-95 la suta din băieți se masturbează regulat. Sentimentul nu este cu mult diferit după prima întâlnire sexuală, să nu mai vorbim de responsabilitatea care revine femeilor. Plăcerea vine în mod natural, bărbații trebuie doar să-și facă griji cu privire la erecție și la dimensiunea penisului.

Factorul Tabu de discurs public legat de vagin face fetele mai puțin conștiente de corpul lor, ceea ce le-ar putea face mai vulnerabile la problemele legate de igiena, și astfel la diferite boli genitale. Chiar dacă am devenit mai deschiși în privința acestor lucruri în secolul 21, nu prea este încă loc pentru îmbunătățiri.

Nou: Folosește Beliema Effect timp de zece zile și vei scăpa de infecția vaginală.

Femeile nu-și dau nume vaginului niciodată. Si, după cum am discutat deja, nu avem cu adevărat un cuvânt acceptabil pentru el. Cuvântul vagin nu este folosit conversația de zi cu zi. Termenul de vulvă este utilizat doar de cei familiarizați cu Orientul Îndepărtat. La medic, am putea folosi clitoris, dar având în vedere toate cele de mai sus, nu este neobișnuit că femeile încă se confruntă cu găsirea unui nume adecvat, atunci când vorbesc despre părțile lor intime în public.

Când vom fi în măsură să vorbim deschis?

Pentru femei este foarte important să vorbească deschis despre vaginul lor, pentru a scăpa de toate complexele din copilărie. Ele trebuie să-și accepte propriul sex și corp. 

De curiozitate petrece măcar câteva minute citind un forum pentru femei pe Internet și vei fi șocată. "Mă tem că vaginul meu este prea urât". "O parte este mai mare decât cealaltă. Ce va spune noul meu iubit?" "În școală mi s-a spus că miroase a pește. De atunci, nu-mi place să mă dezbrac în fața altora."

Vrei să ști recomandarea noastra? Iubește-ți vaginul și te va iubi înapoi!


în sus