Rezultate căutării
Dacă mă iubesc pe mine, de ce nu-mi pasă mai mult de vaginul meu?

Dacă mă iubesc pe mine, de ce nu-mi pasă mai mult de vaginul meu?

Dacă eu mă iubesc pe mine, atunci voi iubi pe toată lumea. Aceasta este o lecție pe care ar fi trebuit s-o învățăm încă din copilărie.


Trebuie să recunoaștem, copiii din școală participă într-un joc de opt ore de-a "cine găsește o greșeală mai mare". Sunt certați pentru orice, fiind pedepsiți că nu stau locului, că vorbesc, că mănâncă prea încet, sau prea repede. Se obișnuiesc destul de repede să caute greșeli peste tot. Jocul nu se oprește când fetițele devin tinere femei: nu-ți purta părul așa, nu-ți lua rochia aia. Toate acestea conduc la un singur lucru: fetele - și mai târziu femeile - acordă atenție organului lor sexual numai dacă găsesc o greșeală, dacă ceva este în neregulă.

 

Dacă nu acord atenție corpului meu și deci și infecției vaginale, vor exista consecințe. Dar, în același timp, dacă am grijă de mine, vor exista alte consecințe.

Cum ne putem direcționa către o viață echilibrată?

În loc să ne concentrăm pe greșeli, trebuie să ne concentrăm pe dragoste - cel puțin acasă. Ar trebui să-i spunem copilei noastre că merită să fie iubită, așa încât, când ajunge femeie în toată firea să aibă încredere și să fie în stare să-și apere propriile idei.

Ca femei, nu ar trebui să ne plângem la prietenii noștri tot timpul, ci să ne concentrăm pe motivele care ne fac să ne simțim bine, să fim mulțumite de viața noastră și să acordăm o atenție aspectelor care ne fac să fim mândre. Este important să învățăm că, chiar și într-un mediu iubitor, o persoană va fi cu adevărat fericită, dacă atât sufletul cât și corpul ei sunt sănătoase.

Grija pentru corpul nostru face parte din viața noastră: dușul, spălatul pe dinți, spălatul părului, folosirea unor creme hidratante, aplicarea machiajului fac toate parte din rutina zilnică a unei femei.

Merită să includem îngrijirea acelor părți "invizibile" ale corpului nostru în rutina zilnică. Ne pasă de corpurile noastre în timpul menstruației, dar ar trebui să facem la fel și atunci când nu sângerăm.

Nou: Folosește Beliema Effect timp de zece zile și vei scăpa de infecția vaginală.

Pe lângă igiena personală, vizitele preventive la medic sunt o necesitate. Vizitează-ți regulat medicul de familie, medicul dentist si ginecologul, pentru că răspunsurile lor liniștitoare îți vor afecta pozitiv sănătatea mentala si încrederea în sine.

Dacă atât trupul cât și sufletul nostru sunt sănătoase, ne vom construi o relație cu mai multă ușurință. Dacă suntem sănătoși și ne cunoaștem propriul corp, șansa noastră la o viață sexuală armonioasă și echilibrată va fi, de asemenea, mult mai mare.

 

Participă la conversație: 
De ce nu-mi pasă mai mult de vaginul meu?

Dacă ne uităm atent, vom vedea că în multe țări, educația sexuală, măsurile anticoncepționale, de planificare a familiei sau de creșterea copiilor nu sunt încă introduse în curriculum-ul național. Deși trăim în secolul 21, copiii învață unul de la celălalt informații cu privire la sex și la corpul lor. Nu ar trebui să renunțăm la această atitudine pudică in societate? Copiii pot găsi cu ușurință lucruri pe Internet, pe care părinții nu le vor spune din cauza pudicității pe care o au. Faceți o mică încercare: tastați cuvântul "vagin" în Google și vedeți singuri rezultatele.

Sfatul Expertului

Merită să fii în mod conștient atentă la echilibru și să ai grijă atât de trup cât și de suflet. Dacă nu poți merge la sala de sport din cauza unei săptămâni grele la birou, recuperează în săptămâna următoare. Dacă ai reușit în sfârșit să ajungi la ginecolog după luni de amânare, fă-ți atunci o programare pentru data următoare, ca să te asiguri că nu se va întâmpla din nou.

Pentru informații specifice citește și răspunsurile experților.

Două treimi din femeile din Europa Centrală și de Est s-au confruntat cu infecții vaginale cel puțin o data in viața lor. Ce este însă șocant este faptul că cele mai multe dintre ele nu au nici o idee despre cauze și despre cum să le evite. Cu ajutorul expertul nostru ginecolog clarificăm câteva concepții greșite comune despre infecțiile vaginale.


în sus