Rezultate căutării
Iubește-ți vaginul și te va iubi înapoi

Iubește-ți vaginul și te va iubi înapoi

Vrei să ai un vagin perfect? Acceptă-ți feminitatea așa cum este, și vei trăi mai mult în loc să te autocompătimești la nesfârșit.


Petrece măcar câteva minute citind un forum pentru femei pe internet și vei fi șocată. "Mă tem că vaginul meu este prea urât". "O parte este mai mare decât cealaltă. Ce va spune noul meu iubit?" "În școală mi s-a spus că miroase a pește. De atunci, nu-mi place să mă dezbrac în fața altora."

Există tot mai multe femei care nu sunt mulțumite de vaginul lor, dar acest lucru este o mare greșeală. Cum ai putea să te bucuri de sex, dacă ți-e teamă că partenerului tău nu-i vor plăcea părțile tale intime? Și cum să te consideri o femeie frumoasă, dacă ție nu iți place ceea ce ai acolo?

Sunt filme erotice de vina?

Știm foarte bine că nu este ușor să te ridici la nivelul așteptărilor lumii moderne. Gândește-te la filmele porno: ai văzut vreodată o actriță adultă neepilată, cu pete pe vagin? Desigur că nu. Din cauza așteptărilor nerealiste, multe femei nu sunt în stare să accepte faptul că realitatea este foarte diferită de filme. Poate nu ești de acord cu asta, dar ți-ai petrecut vreodată o oră în baie, înainte de o întâlnire, ca să te asiguri că totul e perfect? Probabil că da.Nu-ți face vaginul de rușine!

Nou: Folosește Beliema Effect timp de zece zile și vei scăpa de infecția vaginală.

Fenomenul este destul de nou si are deja un nume: rușine de vagin. Societatea de astăzi le face pe femei să creadă că sunt dorite numai dacă părțile lor intime sunt perfecte. Adevărul este că vaginul perfect nu există. Sunt unele mai mari sau mai mici, de culoare mai deschisă sau mai întunecată, asimetrice și, uneori, chiar cu pete. Și știi ceva? Asta nu e deloc o problemă. Problema începe atunci când nu ești în stare să-ți accepți corpul. Dacă nu ai încredere în tine, chiar și viața ta ar putea fi în joc.

Mai mult sex, viață mai lungă

Acum câțiva ani, un studiu american arăta că cele care sunt mulțumite de vaginul lor, nu numai că au parte de mai mult sex, dar își și vizitează ginecologul mai des. Femeile care au participat la studiu au trebuit să răspundă cu „da” și „nu” la întrebări cum ar fi: "Cred ca vaginul meu miroase frumos" sau "Vaginul meu este frumos”. Ele au fost catalogate ca "mulțumite" sau "nemulțumite" în funcție de răspunsurile lor.

Oamenii de știință nu au fost, desigur, surprinși de faptul că femeile cu mai multă încredere în sine erau mai dispuse să se dezbrace în fața partenerilor lor și aveau parte de mai mult sex, dar a fost mult mai interesant să vedem că se și duceau la ginecolog mai des. Acest lucru înseamnă că cele care sunt mulțumite de vaginul lor sunt mai conștiente de sănătatea lor și acest lucru le poate chiar salva viața. Lecție: Iubește-ți vaginul și te va iubi înapoi!

Și tot cu expertul ginecolog am clarificăt câteva concepții greșite comune despre infecțiile vaginale. Multe femei cred că scurgerile vaginale sunt cel mai adesea un simptom de infecție, dar acest lucru nu este adevărat. Tu crezi că știi totul despre infecțiile vaginale?

Pentru informații specifice citește și răspunsurile experților.


în sus