Rezultate căutării
Iubește-te, corpul tău te va iubi înapoi

Iubește-te, corpul tău te va iubi înapoi

Iubește-te, și toata viața ți se va schimba - multe dintre noi au auzit, probabil, acest sfat înainte. Cu toate acestea, nu multe dintre noi își dau seama că încrederea în sine nu numai că ne schimbă viața, dar o poate și prelungi.


Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care sunt de multe ori educate să creadă că trupurile lor – (și în special vaginul lor ) sunt ceva de care să-ți fie rușine. Ele cred că nu este oportun să vorbească despre vagin atunci când totul este în regulă, și cu atât mai mult atunci când apare vreo problemă.

Nu este surprinzător faptul că multe suferă în tăcere în loc să meargă la un medic ginecolog. Unele se tem pur și simplu să vorbească despre infecția vaginală cu un străin, altele sunt reticente să se dezbrace și mai sunt și cele care nu doresc să li se pună întrebări jenante. Cu toate acestea, medicii spun că este cel mai rău lucru pe care ni-l putem face nouă înșine.

"Un examen ginecologic amănunțit este recomandabil o dată pe an, chiar dacă simțim că suntem complet sănătoase. Există o mulțime de boli care nu produc nici un simptom si daca ne este frica să mergem la medic, starea noastră se poate deteriora "- a explicat un medic ginecolog de ce are importanță majoră să ne verificăm în mod regulat.

Desigur, chiar și experții știu că multe femei sar peste controale medicale pentru că sunt jenate de corpul și de vaginul lor.

"Suntem aici pentru a vindeca și nu pentru a judeca. Am depus un jurământ să ne menținem pacienții sănătoși și să îi vindecăm atunci când sunt bolnavi. Nu-i putem judeca, dar pentru a găsi tratamentul corect, este foarte important să fie familiarizați cu simptomele lor și modul în care acestea au început", a adăugat el.

Toate acestea înseamnă că medicii pot ajuta doar dacă femeile vorbesc liber despre problemele lor. Pentru a realiza acest lucru, toate femeile trebuie să fie familiarizate cu corpul lor și să nu le fie rușine de el. Poate că trăim în secolul 21, dar multe femei încă mai cred că a avea un vagin este un motiv de rușine.

Nou: Folosește Beliema Effect timp de zece zile și vei scăpa de infecția vaginală.

"Am avut o pacientă cu care mi-a fost foarte greu să lucrez. Îi era frică să vorbească despre subiectul acesta. Abia putea spune ce probleme are, într-atât îi era de frică să vorbească despre vaginul ei. Iar după consultul inițial nu a venit pentru verificări. Câteva săptămâni mai târziu, a cerut o programare de urgență pentru că simptomele ei se înrăutățiseră. Pe de altă parte pacientele care-și iubesc corpul, sunt mândre de feminitatea lor și nu se tem să vorbească despre problemele lor și vin la cabinetul meu mult mai des. Acest lucru nu numai că îmi ușurează mie munca, ci le poate salva și lor viața."

Participă la conversație: 
Te ferești de controalele medicale datorită corpului tău?

Sfatul expertului este să nu ne fie rușine de propriul nostru corp, să învățăm să ne mândrim cu el, chiar dacă are o problemă. Căci, dacă rușinea este cea care câștigă, este dăunător atât trupului cât și sufletului nostru.

Alt aspect care poate părea surprinzător: două treimi din femeile din Europa Centrală și de Est s-au confruntat cu infecții vaginale cel puțin o data in viața lor. Șocant însă este faptul că cele mai multe dintre ele nu au nici o idee despre cauzele infecțiilor vaginale și despre cum să le evite. Cu ajutorul expertului nostru ginecolog am clarificat câteva concepții greșite comune despre infecțiile vaginale.


în sus