Rezultate căutării
Ce să faceți și ce să nu faceți când suferiți de infecții de tract urinar

Ce să faceți și ce să nu faceți când suferiți de infecții de tract urinar

1. Nu amânați începerea tratamentului


Nu întârziați niciodată începerea tratamentului, în special pentru că primele 2 zile sunt foarte importante.

Când vă confruntați cu simptome neplăcute, cum ar fi înțepături și arsuri, începeți imediat să administrați Urinal Akut®, care are un efect rapid, asigurat de forma concentrată. Tabletele conțin extract de merișor și de Solidago virgaurea (Splinuță), ce contribuie la funcționarea normală a vezicii urinare și a tractului urinar inferior.

Dacă simțiți că problema se înrăutățește, mergeți la doctor, deoarece probabil veți avea nevoie de o soluție mai puternică pentru a vă trata. Dar nu vă faceți griji, antibioticele și Urinal Akut pot fi administrate împreună pentru un rezultat mai rapid.

 

 

2. Nu lăsați ca urina să devină și mai acidă

Știți deja că infecția de tract urinar este cauzată de bacterii. Dar știați de ce aveți senzații de arsură și înțepătură când urinați? Acest lucru se întâmplă nu doar pentru că bacteriile se răspândesc în vezică, ci și pentru că îi oferă aciditate urinei. Dacă vă simțiți rău când suferiți de aciditate la stomac, imaginați-vă cât de mult îi poate dăuna aciditatea micuței uretre.

Atunci când urinați, simțiți o senzație de arsură de-a lungul întregii uretre, din cauza urinei acide. Consumul de apă în cantități mari poate ajuta, deoarece diluează urina, reducându-i puțin din aciditate. Evitarea cafelei, alcoolului, a sucurilor, fructelor acide și mâncărurilor picante în cazul infecțiilor urinare ajută de asemenea, deoarece aceste elemente fac urina să fie și mai acidă.

Dar nu vă faceți griji, există un produs care vă poate oferi o ameliorare rapidă a senzațiilor de arsură și înțepătură: Urinal® Express pH.

Acest produs revoluționar a fost conceput pentru a aduce la un nivel normal pH-ul urinei, ajutând la evitarea simptomelor neplăcute. În plus, trebuie administrat cu apă, despre care v-am spus deja cât de utilă este.

3. Evitați contactul sexual

Din nefericire, în aceste zile trebuie să evitați contactul sexual cu partenerul și da, trebuie să puneți deoparte și jucăriile sexuale. Sexul este un factor mare de risc în cazul infecțiilor de tract urinar, dar știți deja acest lucru din cea mai recentă campanie a noastră, “Care e naționalitatea ta, în funcție de obiceiurile după sex”.

Pe scurt, acest lucru se întâmplă deoarece penisul sau vibratorul împing bacteriile către uretră, unde se poate răspândi ulterior. Tocmai de aceea, dacă vă tratați, dar în același timp aveți contact sexual, este posibil să intrați într-un cerc vicios. Așa că așteptați un pic și, după ce ați terminat tratamentul și v-ați vindecat complet, vă puteți bucura de plăcerile sexului.


în sus